Saha Hizmetleri

 

 

Saf Yem, bilimsel ve teknik eğitimden geçirdiği teknik personelleri ile etkin bir saha hizmeti vermektedir. Alanlarında tecrübeli teknik personeller satış ve satış sonrası yemlerin yetiştiriciler tarafından uygun şekilde kullanılmasını ve yetiştiricilerin hayvan besleme ile ilgili problemlerinin çözümüne destek sağlamaktadırlar. Yetiştiricilerimize, işletmesinde bulunan mevcut kaba yem çeşidi ve kalitesine göre uygun besleme programları önermektedirler.

İşletmelere belli aralıklarla ziyaretler yapılarak teknik inceleme ve kritik kontrol noktaları takip edilmektedir. Ayrıca çiftliklerde bazı metabolik hastalıkların tanısına yardımcı olacak analizler yapılarak besleme programları kontrol edilmektedir. Bütün bu uygulamalar sayesinde işletmelerde metabolik hastalık oranlarının azaltılarak çiftliklerde verimlilik ve karlılığın artırılmasına yardımcı olunmaktadır.

UYGUN BESLEME PROGRAMLARI VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN BİLİMSEL ÇALIŞMA GRUBUMUZA DANIŞINIZ

 

Safyem teknik saha personeli çiftliklere rutin ziyaretlerini yapmaktadırlar. Bu ziyaret esnasında çiftliklerde kritik kontrol noktalarında gözlem yaparak gerek gördükleri zamanlarda aşağıdaki analizleri yapmaktadırlar.